sharenamarsovka.blog
Ајнштајн е повторно во право – сите објекти паѓаат на истиот начин!
Отсекогаш сум била фасцинирана од умот на Ајнштајн. Понекогаш дури и си замислувам какви сè откритија би можел да направи доколку живеел во денешно време, или пак во блиска иднина. Во комбинација с…