screechowlsanctuary.co.uk
Short Eared Owl - Screech Owl Wildlife Park
Scientific name: Asio flammeus Height: 340mm to 430mm Geographical distribution: UK, North & Central Europe, North Asia, North & South America Habitat: Tundra, marsh, moor, grassland Diet: Small mammals, especially voles, also some birds; will hunt by day or night … Continue reading →