rtvpendimi.com
TIKA kurs të rrobaqepësisë për gratë në Preshevë
Ka përfunduar periudha e parë e trajnimit të rrobaqepësisë për gratë që zgjati 6 muaj në Preshevë, organizuar nga Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), transmeton Anadolu Agency (AA). Kursi është zhvilluar në bashkëpunim me Komunën e Preshevës dhe shoqatën