rtvpendimi.com
Mevlan Kurtishi - Rtv Pendimi
Mevlan Kurtishi lindi më 7 dhjetor të vitit 1995 në Shkup të Maqedonisë. U rrit në frymën islame bashkë me familjen në vendlindjen e tij. Si fëmijë ishte i pasionuar pas artit dhe krijimtarisë letrare, i cili këndonte dhe shkruante tekste. Kurioziteti dhe dashuria për muziken e shtyri të mësoi...