rtvpendimi.com
E DREJTA E ÇDO NJERIU ËSHTË TË ËNDËRROJË DHE TË SHPRESOJË - Rtv Pendimi
E drejtë e pemës është të kërkojë për veten ujë. E drejtë e lules është ta përhapë erën e parfumit të saj në ajër. E drejtë e fluturave dhe e zogjve është të fluturojnë në qiell. E drejtë e çdo të sëmuri është të marrë atë që i nevojitet për...