rtvpendimi.com
Doktorant-ja dhe shkencëtarja e re, Arlinda Amiti, zotëron 8 gjuhë të huaja dhe ligjëruese në universitetin e Bazelit - Rtv Pendimi
Arlinda Amiti ka lënë gjurmë në Zvicër me suksese në fushën e dijes. Edhe pse është shumë e re në moshë, ajo zotëron 8 gjuhë të huaja dhe është ligjëruese në universitetin e Bazelit. Intervistën (e përkthyer nga gjuha gjermane) e ka realizuar gazetarja Gjermane Katja Remane. Arlinda Amiti (28...