religjioskopi.wordpress.com
Jean Baubérot, rreth nocionit të laicitetit – intervistë
Intervistë me Jean Baubérot – themelues i sociologjisë së laicitetit. Jean Baubérot është historian dhe sociolog francez, themelues dhe drejtor i moçëm i grupit Shoqeri, Fe, Laicitete (GSRL). Ai nu…