real-news.tv
Zv/ministri kapet me këmbët përpjetë mbi makinën zyrtare, dalin fotot
Zëvendës ministri i Bujqësisë në Kosovë, Shukri Maxhuni, u fotografua teksa udhëtonte me një prej makinave zyrtare dhe kishte ngritur këmbët në pjesën e kroskotit të automjetit. Në lidhje me këtë ngjarje, Maxhuni ka sqaruar se nuk bëhet fjalë për keqpërdorim të automjetit të shtetit, por për një