real-news.tv
Zuckerberg do të dëshmojë para Komitetit të Shërbimeve Financiare
Shefi ekzekutiv i Facebook, Mark Zuckerberg, do të dëshmojë para Komitetit të Shërbimeve Financiare të SHBA në 23 tetor pasi kompania përballet me kontrolle më të mëdha nga ligjvënësit amerikanë. Zuckerberg do të dëshmojë në seancën dëgjimore "Një ekzaminim i Facebook dhe ndikimi i tij në shërbim