real-news.tv
Zoran Zaev në Shqipëri, Rama e pret me ceremoni zyrtare
Kryeministri Edi Rama priti në një ceremoni mirëseardhje në Pallatin e Brigadave, homologun e tij të Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev i cili në këtë vizitë shoqërohet nga ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov dhe zv/kryeministri për Çështje Evropiane Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Z