real-news.tv
Zgjedhjet në Spanjë, triumfojnë socialistët
Socialistët e udhëhequr nga kryeministri Pedro Sánchez kanë triumfuar në zgjedhjet parlamentare në Spanjë, të tretat në katër vjet. Partia e Sánchez ka marrë 29% të votave dhe do të ketë nevojë për ndihmën e të majtëve të Podemos dhe të partive rajonale, ose qendrës së djathë për të formuar qever