real-news.tv
Zbulohet data, ja kur do vendosë Gjermania për fatin e Shqipërisë
Gjermania do të votojë për çeljen e negociatave të Shqipërisë me BE-në në datën 26 shtator. Propozimi për caktimin e kësaj date për të diskutuar për Shqipërinë u bë nga dy grupet më të mëdha parlamentare CDU dhe SPD. Kujtojmë që vetë kancelarja e Gjermanisë Angela Merkel bëri me dije pas takim