real-news.tv
Zbardhet mesazhi i Ramës për drejtuesit e PS: Jo të fortë, injorantë dhe batakçinj
Edi Rama u ka dërguar një mesazh drejtuesve politikë të qarqeve ku u kërkon që në mbledhjen e Këshillit Drejtues të Partisë Socialiste, në fund të gushtit, duhet të sjellin propozimet për stafin politik, nënkryetarët dhe administratorët. “Një nënkryetar duhet të jetë medoemos grua dhe kjo vlen edhe