real-news.tv
Votohet ligji i Salvinit kundër emigrantëve
Qeveria Italiane i ka mbijetuar nje mocionit për një ligji që synonte rritjen e sigurise se kufijve të vendit. Ligji i propozuar nga ministri i Brendshëm Mateo Salvini per emigrantët u kundërshtua ashpër nga partitë e majta, shoqatat humanitare dhe organiziuata ve kombeve te bashkuara. Votimi për