real-news.tv
Vlera të larta të kolesterolit në gjak, kambanë alarmi për shqiptarët
Nëse ne hamë më shumë, ne marrim më shumë kolesterol, që qarkullon rreth gjakut tonë dhe ka si qëLlim të ngecë në muret e enëve të gjakut. Kjo rrit rrezikshmërinë e sëmundjeve të zemrës. Ndërkohë që niveli i lartë i kolesterolit në gjak është si rezultat i një diete shumë të pasur me yndyra. Në disa