real-news.tv
Vidohova, mes mjerimit dhe tërmetit
Top Story ka udhëtuar drejt fshatit Vidohovë për t’u gjendur pranë banorëve. Rruga është amortizuar, në këtë zonë të përhumbur të Shqipërisë. Tërmeti ka shtuar mjerimin në këtë fshat. Një pjesë e mirë e banorëve, jetojnë me ndihmë sociale, ndërkohë që nuk plotësojnë as nevojat minimale të jetesës