real-news.tv
Video/ Policia ndëshkon brenda 4 ditëve 167 prindër të 'papërgjegjshëm'
Blutë bëjnë me dije se vetëm përgjatë katër ditëve të fundit, nga strukturat e policisë rrugore në kryeqytet, në funksion të kontrolleve policore parandaluese, janë konstatuar dhe proceduar administrativisht 167 drejtues mjetesh dhe persona përgjegjës për mbikëqyrjen e fëmijëve, nga të cilët 20 prej