real-news.tv
VIDEO/ Edhe kështu s’kishte ndodhur, i fejuari i bën propozimin për martesë, shokuese ç’i ndodh vajzës
Pamjet e mëposhtme do të duhet të ishin romantike dhe të bukura por nuk kanë rezultuar kështu. Më poshtë shikoni një nga propozimet më të veçanta që një djalë i ka bërë partneres së tij. Kur Cameron iu ul në gju të fejuarës së tij për t’i kërkuar të martohej me të, ai kurrë nuk priste që reagi