real-news.tv
Vendimi i papritur i Peter Cech, la futbollin për një tjetër sport
Majin e kaluar, Petr Cech vari dorezat në gozhdë, pas një karriere të gjerë si portier. E nisi karrierën në Çeki te Bisany, për ta vijuar te Sparta në Pragës, më pas te Rennes në Francë, për të kapur majën në Angli te Chelsea dhe Arsenali. Portieri çek, fitues i katër titujve kampion në Premier L