real-news.tv
Vendet e mëdha evropiane do të njohin Guaido si president të Venezuelës
Vendet e mëdha evropiane kanë deklaruar se do të njohin udhëheqësin e opozitës së Venezuelës Juan Guaido si president të përkohshëm nëse Nicolas Maduro nuk arrin të thërrasë zgjedhjet brenda tetë ditëve. Britania, Gjermania, Franca dhe Spanja të gjitha thanë se do ta njohin Guaidon nëse nuk bëhen