real-news.tv
Universitetet e rretheve rrezikojnë mbylljen, drejtuesit ndryshojnë strategji
Universitetet e rretheve po kthehen në shkolla profesionale. Për t’i shpëtuar mbylljes, me rritjen e notës mesatare, kusht për të nisur studimet e larta drejtuesit e tyre kanë ndryshuar strategji. Këtë vit akademik rrezikojnë të mos hapin dyert 5 fakultete dhe 87 degë. Dyfishi i atyre që rrezikon