real-news.tv
Tronditëse, shikoni ç'bën familja e Bin Laden në futbollin anglez
Në një botë që lëviz në mënyrë marramendëse, paratë e pista janë bërë shpesh edhe pjesë e futbollit. Rasti më i fundit vjen nga Anglia dhe më konkretisht nga Premier League angleze. Pjesë e skandalit është bërë skuadra e sapongjitur në elitën e futbollit anglez, Sheffield United. Në një seancë gj