real-news.tv
Tërshëra, kurë natyrale për problemet e lëkurës
Tërshëra është pa dyshim mëngjesi tipik me drithëra. Ashtu si perimet e familjes së lakrës dhe farat e linit, që janë mjaft të pasura me përbërës të cilët nuk gjenden te bimët e tjera, edhe tërshëra përmban një lloj unik përbërësish antiinflamatorë të quajtur avenantramidë. Ata mendohet se janë pjes