real-news.tv
Teatri/ Rama citoi aktoren, artistja i kthehet: Më vjen keq, jeni ngatërruar...
Kryeministri i vendit, Edi Rama citoi një tjetër artist lidhur me Teatrin Kombëtar. “Ilire Vinca, aktore dhe regjisore, me një sërë produksionesh të suksesshme dhe anëtare e Këshillit Drejtues të Teatrit Kombëtar të Kosovës, ka këtë opinion për Teatrin Kombëtar ILIRE VINCA : Po të kishte mund