real-news.tv
Të armatosur gjer në dhëmbë! Ja njësia elitë që do godasë “të fortët”
Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj, vizitoi mjediset ku punon dhe stërvitet Njësia Speciale e Kërkimit të të “fortëve”, që i janë shmangur drejtësisë. Gjatë vizitës, ministri Lleshaj, që shoqërohej nga drejtuesit kryesorë të PSH, ndoqi disa veprime operacionale, pjesë e programit të ngjeshur që