real-news.tv
Studim/ A duhet të pijmë kafe?
Kur flasim për kafen, ka qëndrime dhe studime të ndryshme të cilat shpesh bien në kundërshtim me njëra-tjetrën. Kafeja është kthyer në pijen më të populluar dhe të domosdoshme të njerëzimit. Por dilema është: A duhet të pimë kafe apo jo? Studimi i fundit tregon se përse kafeja duhet të konsumohet