real-news.tv
Studim/ 40% e fëmijëve flasin me të huajt në internet
Sipas një studimi të ri, mbi 40% e fëmijëve të moshës 8 deri në 13 vjeç flasin në internet me njerëz që nuk i njohin në jetën reale. Zbulimi është publikuar në raporton vjetor të CyberSafeIreland. Më shumë se 3.500 e fëmijëve të moshës midis 8 dhe 13 vjeç iu përgjigjën sondazhit në internet, i