real-news.tv
Strategjia efektive: Si ta qetësosh fëmijën kur hidhërohet!
Mësoni fëmijën që të përballet me hidhërimin e vet dhe me sulmet e zemërimit. Eksperti i prindërimit, Sue Atkins, thotë se është me rëndësi ta mësoni fëmijën të identifikojë hidhërimin e vet dhe të mësojë se si të përballet me të. Për fëmijën është me rëndësi që të nxjerrë nga vetja hidhërimin A ken