real-news.tv
Sot episodi i katërt, por 'Daenerys' thotë se më e bukura nuk ka ardhur ende
Game of Thrones nuk ndalon së befasuari fansat e tij, dhe tani që fundi është shumë afër, gjërat po bëhen gjithmonë edhe më emocionuese për ta. Për sezonin e tetë të këtij seriali, fansat ishin paralajmëruar se do të pësojnë disa sulem të vogla në zemër, për shkak se do të zhvillohen luftërat më