real-news.tv
Sot Dita Ndërkombëtare e Muzikës Jazz
30 prilli njihet si dita ndërkombëtare e muzikës Jazz, e cila festohet me qëllim të rritjes së vetëdijes për vlerat e Jazzit si një mjet edukativ dhe forcë për paqen, unitetin, dialogun dhe bashkëpunimin e zgjeruar mes njerëzve. UNESCO ka caktuar 30 prillin për këtë ditë, me rezolutën e miratuar