real-news.tv
Skrab me mente, fantastike për trajtimin e buzëve
Zona e buzëve shpesh lihet pas dore kur është fjala për trajtimin me skrab, por harrojmë që buzët janë shumë delikate dhe në rast të dehidratimit apo temperaturave ekstreme të motit, ato tentojnë të plasariten. Është e nevojshme të hidratohen, ushqehen dhe eksfoliohen rregullisht për të qenë të shën