real-news.tv
Ramos pozitiv pas testit antidoping, ç'bëri UEFA
Një tjetër skandal i botës së futbollit është zbuluar nga 'Football Leaks'. Sergio Ramos ka rezultuar pozitiv ndaj një testi anti-doping të bërë para finales së Champions League të luajtur kundër Juventus në Kardif dhe ky rezultat është mbuluar nga UEFA. Sipas të dhënave të siguruara nga laborato