real-news.tv
"Skandal në Kukës, mësues dhe nxënës pinë hashash në ambientet e shkollës"
Një denoncim i rëndë, i cili nëse do të rezultojë i vërtetë do të përbënte një super skandal, është bërë sot nga ish-Kryeministri Berisha. Sipas një denoncimi të publikuar në profilin e tij në Facebook në shkollën 9 Shtatori në Topojan të Kukësit nxënësit konsumojnë hashash pa u shqetësuar fare,