real-news.tv
Si duket lumturia? Shihni videon e dy fëmijëve që u bë virale
Videoja e shpërndarë në facebook nga babai I një prej fëmijëve ngrohu zemrat e zemrat e mijëra përdoruesve në Facebook Maksell dhe Finnegan, jo më shumë se dy vjeç të buzëqeshur vrapojnë drejt njëri tjetrit për tu takuar në një nga rrugët e New York City. “Filluan të vraponin dhe menjëherë filmov