real-news.tv
Shqipëria ngel me gisht në gojë, kompanitë preferojnë Serbinë
Shqipëria ka mbetur ka investime të huaja direkte gjatë dy viteve të fundit, ndërkohë të dhënat e indeksit ‘Greenfield’ tregojnë se kompanitë preferojnë Serbinë. Në rajon gjithashtu vende të përshtatshme për të investuar janë Mali i Zi dhe Bosnja. Disa nga shqetësimet e ngritura nga investitorët e h