real-news.tv
Shpërthim i fuqishëm në një rafineri nafte në Bosnjë, plagosen disa punonjës
“Shpërthimi ndodhi rreth orës lokale 19:30, ndërsa policia dhe repartet e zjarrfikjes po punojnë për të vënë nën kontroll situatën”, tha zëdhënësja e policisë Dragana Kerkez. “Ky ishte një shpërthim i fortë dhe mund të dëgjohej deri në Slavonski Brod”, tha Kerkez, duke iu referuar qytetit të vetë