real-news.tv
Shkarkohet ambasadori i Serbisë në NATO
Miomir Udoviçki është shkarkuar nga detyra e ambasadorit dhe shefit të Misionit të Serbisë në NATO në Bruksel, është publikuar në Gazetën Zyrtare të Serbisë. Ministria e Jashtme e Serbisë ka deklaruar se “bëhet fjalë për procedurë të rregullt”, por se ambasadori i ri nuk është emëruar. Miomir