real-news.tv
Shifra, shqiptarët që morën pasaportën greke
Shqipëria është një nga vendet e cila ka një numër të lartë të emigracionit të popullsisë, të cilët largohen në drejtim të vendeve të tjera të Europës. Arsyeja kryesore e largimit të tyre, lidhet me gjetjen e një pune ku ofrohen paga më të larta dhe kushte më të mira. Ekspertja e emigracionit, Ed