real-news.tv
Shefja e KE-së i përgjigjet 'dhëmbë për dhëmbë' Macronit, ja çfarë thotë për Shqipërinë
Shefja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen ka reaguar në lidhje me dështimin e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e veriut, mirëpo ajo shprehet se të dyja vendet kanë bërë përpjekje të mëdha. “Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë bërë përpjekje të pabesueshme për të arritur këtë.