real-news.tv
Sergei Lavrov: Marrëveshja bërthamore do të...
Ministri i Jashtëm i Rusisë, Sergei Lavrov, ka komentuar mbi marrëveshjen bërthamore të nënshkruar mes fuqive botërore në 2015. Edhe pse SHBA është tërhequr nga marrëveshja, dhe Irani e ka shkelur atë disa herë, Lavrov shpreson se marrëveshja bërthamore midis Iranit dhe fuqive botërore do të ruh