real-news.tv
Rrëzohet helikopteri, mbijeton vetëm një person
Një helikopter u rrëzua në një lagje banimi në Hawaii dhe shpërtheu në flakë duke shkaktuar vdekjen e tre personave në bord, njoftojnë zyrtarët. Helikopteri kishte katër vende, prandaj aksidentit i mbijetoi vetëm njëri prej tyre, gjendja shëndetësore e të cilit nuk dihet. Asnjë kalimtar nuk u pla