real-news.tv
Raporti i BB, Vasili: Korrupsioni në Shqipëri, 3 herë më i lartë se vendet e rajonit
Nënkryetari i LSI-së, Petrit Vasili se raporti i fundit i Bankës Botërore konfirmoi nivelin e lartë të korrupsionit në Shqipëri, i cili është 3 herë më i lartë se vendet e rajonit Deklarata për mediat e Vasilit Të nderuar qytetarë dhe qytetare! Vetëm para pak çastesh, Ministrja e Financave dhe e