real-news.tv
'Ramush Haradinaj', emri i një rruge në Kamëz
Një rrugë në Kamëz do të mbajë emrin 'Ramush Haradinaj'. Ky lajm është bërë i ditur nga Bashkia e Kamzës, ku me anë të një deklarate shkruan se Haradinaj tregoi që sakrifikon nga vetja për lirinë, pavarësinë e Kosovës dhe për të gjithë shqiptarinë. Deklarata e plotë e Bashkisë Kamëz Ramush