real-news.tv
'Ramës i digjte regjimi i Berishës, Basha dhe Meta tregojnë...'
Andi Bushati në një shkrim të tij të postuar në Facebook, ka analizuar intervistën e Presidentit Ilir Meta dhënë për median greke Kathemerini. Ai shprehet se 'dukja në sytë e botës' ngjan më e përdhosur se kurrë, ndërsa shton se Edi Ramës i digjte regjimi i Sali Berishës, ndërsa Basha dhe Meta trego