real-news.tv
Rama flet për shkrimin në BILD: Nuk e mbaj mend
Gjermania Bild botoi një shkrim të rëndë për Shqipërinë ku ishte i përfshirë dhe kryeministri Edi Rama, që sipas tyre përfshihet në dosjen 184 të përgjimeve. Por çfarë mendon kryeministri Edi Rama për këtë akuzë? “Nuk kam me Bild-in asnjë gjë, këtë e ka shkruar Ylli Manjani dhe Collaku, janë këta