real-news.tv
Pse është e jashtëligjshme të fotografoni kullën Eiffel gjatë natës?
Nëse keni fotografuar kullën Eiffel gjatë natës, mund të keni shkelur ligjin. Gjatë ditës, mund të bëni foto sa të doni. Nuk ka asnjë lloj problemi. Problemet fillojnë sapo perëndon diell dhe ndizen dritat. Mesa duket, fotografimi i kullës gjatë natës konsiston në shkelje të të drejtave të