real-news.tv
'Provokon Rudina Hajdari, publikon tabelën e vjetërsisë në politikë
Deputetja Rudina Hajdari ka publikuar pak momente më parë tabelën e vjetërsisë së angazhimit të klasës politike që nga rënia e Muri të Berlinit. Ajo që bie në sy është se ish-kryeministri Sali Berisha dhe kreu i Kuvendit Gramoz Ruçi kanë 28 vite në politikë, ndërsa presidenti Ilir Meta dhe bashkë