real-news.tv
Protesta për klimën, mbi 50 të arrestuar në Londër
Mijëra njerëz u bashkuan me protesta në të gjithë Londrën qendrore, pasi aktivistët për ndryshimin e klimës bllokuan rrugët dhe vandalizuan selinë e Shell. Protestuesit e grupit "Extinction Rebellion" parkuan një varkë rozë në Oxford Circus dhe bllokuan Mermer Arch, Piccadilly Circus dhe rrugët r