real-news.tv
Prokurorja që burgosi kryeministrin e saj takim me Arta Markun
Prokurorja kroate, Tamar Laptosh, e cila njihet si gruaja e hekurt që çoi pas hekurave kryeministrin e Kroacisë, Ivo Sanader, ka ardhur në Shqipëri dhe do të qëndrojë për një periudhë 2-vjeçare në Tiranë. Ajo ka zhvilluar sot takimin me parë me Kryeprokuroren e Përgjithshme të Përkohshme, Arta Ma