real-news.tv
Prishja e shtëpisë, Lleshaj reagon ashpër ndaj policisë
Ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj ka reaguar pas përplasjes së banorëve me policinë dhe përmbarimin për prishjen e një shtëpie në rrugën "Petro Nini Luarasi". Duke iu referuar reagimeve të shumta të qytetarëve ndaj policisë së shtetit, Lleshaj thotë se prania e policisë ishte për të mbështetur